Om oss

Vi är den personliga studion som kännetecknas av värme och gemenskap, där du kan komma precis som du är, hämta kraft, känna styrka och få värdefull återhämtning. Här kan du fylla din kropp och ditt sinne med en bärande energi för ett mer hållbart liv. Vi är platsen där du kan vara vän med din kropp utifrån dina egna förutsättningar och känna dig trygg tillsammans med vårt kompetenta team.

Hos oss är alla välkomna, med eller utan tidigare erfarenhet, och vi hjälper dig att skapa rörelsefrihet, sinnesro och kontinuitet i ditt utövande utifrån där du befinner dig i livet just nu. För oss är yoga en livsstil och en metod för inre och yttre utveckling som vi utövar utan koppling till religion. Vi bjuder in det magiska i livet och jobbar med att rikta vår uppmärksamhet till kroppen för att knyta an och förstå dess signaler bättre.

För oss är yogan också så mycket mer än det som händer på yogamattan. Vi lär oss hantera livet med ett vidare perspektiv och övar oss på att möta och förhålla oss till motgång och skapa medgång med hjälp av vår inneboende kraft. 

Vi erbjuder olika typer av yogaklasser och event dag- och kvällstid samt helger. Våra yogaklasser på vardagar är första hand i kursform med möjlighet till drop-in i mån av plats och våra event/klasser på helger är öppna för bokning. Vi har valt att erbjuda långa terminer för att du ska få möjlighet att ha yogan som en naturlig rutin i din vardag.

Vi är en fullt utrustad yogastudio med mattor, bolster, block, bälten och filtar.

Övrigt

Önskar du anlita oss för att hålla en yogaklass eller kurs med t ex företaget, föreningen eller kompisgänget så hör av dig för ett samtal och offert. Vi kan hantera både den mindre gruppen och det större sällskapet.

Vill du hyra studion för din egen hälso- eller friskvårdsverksamhet för att hålla kurs eller klass så är du välkommen för samtal och offert.

Är du intresserad av att bli en del av vårt team? Ring oss gärna, skicka ett mail eller prata med din yogalärare på plats.

Vilka vi är

Kristina Krantz

Grundare av Yoga & Friends Skövde

Vilka vi är

Erika Holmberg

Yoga & Friends Skövde

Under uppdatering

crossmenu