Kristina Krantz

Grundare av Yoga & Friends Skövde

Jag är utbildad arbetsterapeut och har arbetat inom akutsjukvården några år innan min karriär därefter tagit olika vägar genom olika yrken. Den gemensamma nämnaren har dock varit hälsa och friskvård vilket har varit ett stort intresse hos mig sedan tidiga tonår. Jag har under åren skaffat mig gedigen kunskap och kompetens inom området och har nu närmare 30 års erfarenhet av att coacha grupper och individer inom framförallt gruppträning med betoning på yoga, funktionell träning och löpning.

Förutom utbildad yogalärare och gruppträningsinstruktör är jag också utbildad löpcoach via Runacademy samt diplomerad kostrådgivare via Paulúns samt inom motiverande/coachande samtal.

Jag älskar att yogan är så omfångsrik och mångfacetterad, precis som livet självt. Det är energi och utmaning men också djupa andetag och återhämtning. Yogan ger mig nyttiga perspektiv och närande insikter som jag tar med mig till livet utanför yogamattan.

Mina yogaklasser

Mina yogaklasser presenteras med ett stort lugn, skön energi och med fokus på medvetenhet. Kontakten med andningen har en central plats i varje klass. Din upplevelse, oavsett klass du varit på, kommer vara ”milt men kraftfullt”.  Min styrka ligger i att skapa klasser utifrån målgruppen. Att alltid utmana min pedagogik för att nå fram och ge en optimal upplevelse av yogan.

crossmenu