Erika Holmberg

Yogan kom in till mitt liv för över 10 år sedan, och jag föll pladask. Yogan för mig hjälper mig att vara i balans. Ett sätt att hitta tillbaka till mig själv. Med verktygen jag fått med mig längs vägen har yogan blivit en trygg pelare att luta mig mot genom livet.

Jag är utbildad inom Hatha/Vinyasa yoga, men bär en ständig längtan efter mer kunskap. Jag brinner för att dela yoga som läkande verktyg för att hitta balans i kropp och sinne.

En drivkraft är att blanda inkännande djup likväl som lekfullhet och variation i klasserna för att i förlängningen ta med yogan utanför mattan och in i livet. Kom och möt dig själv på mattan och upptäck vad yoga är för dig just den här dagen.

Jag jobbar till vardags inom Human Resources och även här brinner jag för mötet med människan och individen.

Jag har alltid haft en längtan att få hjälpa andra människor. Därför brinner jag lite extra för att skapa en plats där alla är välkomna precis som dom är. Där alla känslor får bli sedda och bekräftade. Där vi tillsammans är trygga, med hjärtat och själen i fokus.

Mina yogaklasser

Vi praktiserar yoga som innehåller fysiska rörelser i mjuka former som i sin tur kombineras med meditation och andningsövningar. Genom att träna kroppen vill man i yogan nå sinnet och på så sätt hitta inre och yttre balans. Vi skapar ett härligt flöde mellan de olika yogapositionerna. 

Passar perfekt för dig som vill ha en varierad yoga där rörelsen andningen och sinnet tillsammans flödar och skapar en härlig känsla av välbefinnande.

Passar alla-nybörjare till erfarna som vill hitta djupare rötter, bli smidigare, starkare och ett klarare sinne.

crossmenu