Yogaklasser

Dynamisk yoga

Klassen är mer kraftfull än avancerad och är uppbyggd för att utveckla din styrka, rörlighet och balans. Denna klass andas energi och du kan utmanas både fysiskt och psykiskt. Varje klass är unik i sitt tema och upplägg. Andningen har en central plats.

Yinyoga

Söker du stillhet, återhämtning eller vill vila i ditt inre rum så är detta klassen för dig. Här gör vi olika stimulerande yogapositioner för bindväven som vi håller under en längre tid, ofta 5-10 min. Ibland kan mjukare rörelse ingå. Ofta utgår klassen från ett tema. Här använder vi oss av bolster, filt, block, bälte för att avlasta kroppen. En extra tröja och varma sockor rekommenderas.

Hatha vinyasa

En klass som innehåller fysiska rörelser i mjuka former som i sin tur kombineras med meditation och andningsövningar. Du flödar mellan de olika yogapositionerna. Passar perfekt för dig som vill ha en varierad yoga där rörelsen, andningen och sinnet tillsammans flödar och skapar välbefinnande.

Mediyoga

En terapeutisk yogaform som använder yogans lugna rörelser, andningstekniker, djupavslappning och meditationer för att hjälpa kroppens självläkande processer.

Vi utför yogan främst sittandes och liggandes på mjuk yogamatta, men kan också anpassa till stol om du behöver.

Passet passar ung som gammal, nybörjare el mer yogavan. Du utgår från din nivå och övningarna passar för att det ska fungera för alla.

Rörlighet

Ett välbehövligt pass för alla, där du får stärka upp din rörlighet utifrån dina förutsättningar. Här jobbar vi dynamisk stretch med hela kroppen, med särskilda fokusområden såsom bröstrygg, höfter och fotleder. Om du idag tränar kan detta pass även gynna din övriga träning. Denna stund kommer passa såväl dig med stillasittande jobb, dig som tränar, den äldre och den yngre, oavsett erfarenhet -Rörlighet är för alla!

Taktil - yin

Slappna av och njut av en stund för både kropp och själ. Bli både mjuk och lugn i yinyogans grundpositioner där vi stannar en längre stund. I de olika positionerna får du avnjuta taktil-massage som är mjuk och följsam beröring i syfte att minska stress och optimera blodcirkulation & flexibilitet. Detta är extra bra för dig som vill minska stress och varva ner. Passar såväl nybörjaren som den erfarna.

crossmenu