Event / Aktuellt

Yinyoga för stela män

Män är ofta fysiskt starkare än kvinnor, men generellt sett även stelare. Vill du kunna knyta skorna igen, få en bättre golfsving eller helt enkelt få en skönare, lugnare och något smidigare kropp? Eller vill du få en stund som bara är din, för återhämtning i vardagen?

Är du man och stel, då är du välkommen till Yinyoga för stela män.

Yinyoga är en yogaform som inte handlar om prestation eller perfektion utan mer om att komma ner i varv och på så sätt komma åt vår fascia/bindväv. Genom att stimulera fascian i Yinyogapositioner ökar vi flödet i kroppen, vilket leder till minskad stelhet, ökad rörlighet och kanske t.o.m mindre värk.

Yinyoga utförs på yogamatta på golvet, sittande eller liggande, där vi gör lugna, långsamma, ”ondsköna” positioner. Klädseln ska vara bekväm, enligt vad som är bekvämt för dig.

Du kommer guidas genom positionerna med instruktioner och prat av Hanna Lindén, lärare i Yinyoga.

Datum: Onsdagar, start 4 september
Tid: kl 17.15-18.15
Kostnad: 1080 kr för alla 6 gånger

Anmälan: 072-545 13 55 eller hannalinden2020@gmail.com

Varmt välkommen!

Nu tar vi After work till en ny nivå och du är varmt välkommen!

Vi bjuder in till en kväll där du får landa in och expandera din livskraft genom en grundande kakaocermoni och hjärtöppnande meditation för att sedan känna hur din livskraft får flöda inom dig genom Life Force Activating (fd KAP).

Den här kvällen är för dig som vill skapa en djupare kontakt med din sanna essence och låta ditt inre få ta större plats.

Om ceremoniel Kakao;

Det sägs att i gamla tider delades en kopp av kakao till varje älskad person som besökte ett samhälle. Det drack man tillsammans för att tala från hjärtat och skapa djupare kopplingar och band som stärkte de infödda folken.

När man talar från hjärtat, talar man från dess sanning. Därifrån är det möjligt att skapa en ny verklighet.

Kakao erbjuder många hälso- och välmåendefördelar:

1. **Humörförbättring**: Innehåller föreningar som teobromin och fenyletylamin som ökar serotonin- och endorfinnivåerna, förbättrar humöret och främjar känslan av välbefinnande.

2. **Hjärtats hälsa**: Kakao är rik på flavonoider och förbättrar blodflödet, sänker blodtrycket och stöder hjärt- och kärlhälsa.

3. **Kognitiv funktion**: Antioxidanterna och magnesium i kakao förbättrar hjärnans funktion, förbättrar fokus och mental klarhet.

4. **Stresslindring**: Dess naturliga föreningar hjälper till att minska stress och ångest, främjar avslappning och känslomässig balans.

5. **Näringsrik**: Fullpackad med viktiga mineraler som järn, magnesium och zink, stödjer kakao övergripande hälsa och vitalitet.

När: 13 sept

Tid: 17.30

Investering: 600 kr

Anmälan till: info@yogaandfriendsskovde.se el 070-240 71 44.

VI PRESENTERAR GONGBAD

6 oktober kl 15.00 - 17.00 Tema "In loving kindness"

1 december kl 15.00 - 17.00 Tema "I väntans tider"

Kom och lägg dig ner på en skön yogamatta och låt dig översköljas av ljud och vibrationer från 8 hängande gongar samt en handhållen gong med Alexandra ”Langla” från Öttum. Vibrationerna går in i cellnivå och får kroppen att släppa taget om lagrade spänningar. Upplevelsen av djup avslappning är oftast mycket befriande och rogivande.

Inget gongbad är det andra likt och din upplevelse kan skilja gång från gång, men du får det du behöver! Ibland kan ett gongbad lyfta starka känslor och ibland vagga lugnt. Det är en ny resa vid varje tillfälle.

Allt finns på plats men ta gärna med en filt och ev kudde om du vill. Mjuka kläder för bästa komfort.

Pris 530 kr inkl lättare fika.

Tänk på:

· Anmälan är bindande och förenat med betalningsansvar

· Har du en doft- eller kostallergi, glöm inte meddela oss.

· Vi välkomnar dig 15 min innan start.

Din anmälan med namn, mail och telefon gör du till;

info@yogaandfriendsskovde.se

crossmenu