Amanda Malm

Jag är en livsglad och väldigt glädjefylld tjej som tror på positiv energi och att vi formar vårt eget mående.

Ursprungligen från Kumla, nära Örebro där min karriär inom träning och specifikt rörlighet började. Flyttade till Skövde för att ta min kandidatexamen i socialpsykologi och kom aldrig härifrån! Har i flera år delat glädjen i olika former av gruppträning som instruktör, vilket jag fortfarande håller på med. Har precis startat upp eget företag Malms hälsa inom personlig träning för att kunna hjälpa fler människor till en hälsosam framtid och så jobbar jag för Välbefinnandet!

I många år har jag levt med psykisk ohälsa och det var riktigt illa innan det tillslut vände till det bättre. Inte nånsin kunde jag ana att jag en dag skulle må såhär bra som jag gör idag, vilket är något jag vill inspirera och lyfta till andra.

Jag tror på hälsa som helhet, att kropp & knopp hör ihop. Därför är yogan så bra, det ger verkligen utrymme att jobba med båda delar!

Mina yogaklasser:

Som yoga-instruktör kommer jag kunna forma övningar utifrån dina förutsättningar. Hälsa är för alla och du förtjänar att må bra!

Jag har ett brinnande (vissa kallar det nördigt) intresse för rörlighet och därifrån har jag med mig en bred kunskap för att optimera din rörlighet. Jag arbetar mycket med alternativ på grundrörelser för att alla ska kunna utföra rörlighet, ibland ser det bara ut på olika sätt, just utifrån att vi alla är olika!

crossmenu